Locatie
Mijn atelier is speciaal ingericht voor het vlechten (kijk hier). Het adres is: IJsselstraat 11 te Veghel.

Verkoop en Opdrachten
Ook in deze corona-tijd werk ik gewoon door. Ik ben blij aan de slag te kunnen met al uw opdrachten. Overleg over uw wensen is telefonisch mogelijk, maar ook in mijn atelier (op afspraak en natuurlijk met in acht neming van de corona-richtlijnen).

Workshops
In mijn eigen atelier is plaats voor maximaal 4 personen. Bij U op een eigen locatie kan natuurlijk ook bij voldoende deelname. Tijdens deze corona-tijd gaat alles in overleg en met de nodige voorzorg.

Cursus creatief vlechten met wilgenteen 2021
Op de woensdag (middag en avond) en donderdag (middag en avond) geef ik cursussen voor zowel beginners als gevorderden. Hoe en wanneer de cursussen in 2021 worden gegeven hangt af van het verloop van de corona epidimie. Neem voor meer informatie even contact met mij op of kijk in mijn cursus-folder (najaar 2021).

Cursus voor personen met een visuele beperking
Op vrijdag besteed ik extra aandacht aan personen met een visuele beperking.

Demonstraties 2021
24 juni 2021 : Groene uitvaart inspiratie markt "Natuurlijke wending". Van 13:00 to 20:30 in de Kloostertuin Emmausklooster in Velp (NB). Kijk ook eens naar mijn uitvaartmanden.
Heb je interesse in een demonstratie, neem dan even contact op.

Privacy Verklaring
Klik hier voor mijn volledige Privacy Verklaring volgens de AVG-GDPR privacywetgeving.

Om je aan te melden of voor meer informatie neem contact op via Email: anita.van.kraaij@home.nl of bel naar 06-12120653 / 0413-354670.
Nieuwspagina van
Anita van Kraaij